Prodej rodinného domu 145 m², Bezděkov nad Metují

9 200 000 Kč

Nemovitosti nabízí

Avenir Reality, s.r.o.

Zlín, Budovatelská 4821

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

V exkluzivním zastoupení Vám nabízíme krásnou novostavbu rodinného domu v Bezděkově nad Metují, okres Náchod. Dispozičně je řešena jako 4+KK s dvěma koupelnami, velkou vstupní halou, terasou, velkou zahradou a garáží s možností parkování před domem. Pozemek okolo domu je kompletně oplocen. Na nemovitosti je instalován alarm s pohybovými čidly, vytápění je řešené plynovým kotlem a podlahovým topením. Romantické zimní večery vám zpříjemní pohled do ohně v krbových kamnech, která se nachází v obývacím pokoji. Náklady na bydlení při dvou osobách jsou 5000,-Kč/měsíc.

V Bezděkově nad Metují můžete využít prodejnu potravin, poštu, školku a základní školu. V dojezdové vzdálenosti tří kilometrů potom využijete služeb lékaře, zubaře, lékárny, Penny marketu, restaurací, škol a školek, posilovny, sportovních areálů. V zimě potom využijete lyžařského vleku, krytého tenisového kurtu, sauny, wellness.

Nemovitost se nachází v srdci krásné přírody, a to nedaleko stolové hory Ostaš, Broumovských stěn, Jiráskových skal, Adršpašsko-teplických skal a mnohé další. Lidé s citem pro přírodu a sport se tu nudit nebudou.

S financováním nemovitosti Vám velmi rádi pomůžeme. Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je tento dům vhodný právě pro Vaše nové bydlení. Pro více informací nebo sjednání prohlídky kontaktujte realitního makléře.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Ochrany omezení Ochranné pásmo
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 190
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 825 m²
Plocha užitná 145 m²
Plocha zastavěná 181 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Avenir Reality, s.r.o.

Zlín, Budovatelská 4821

Zobrazit kompletní nabídku RK

Avenir Reality, s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist